Hittade detta på LCHFRECEPT.COM upplagt av Sarah Marklund - JÄTTEGOD!
Ingredienser:
2ägg
1dl sukrin
1,5dl mandelmjöl
3msk kakao
1tsk bakpulver
1msk fiberhusk
1dl grädde
50gr smält smör
Chokladfluff
80gr 70 % marabou premium mintchoklad
3dl grädde
2ägg
1dl sukrin
1,5dl mandelmjöl
3msk kakao
1tsk bakpulver
1msk fiberhusk
1dl grädde
50gr smält smör
Chokladfluff
80gr 70 % marabou premium mintchoklad
3dl grädde
Gör så här
Blanda ägg och sukrin, rör ner de torra varorna tillsammans med grädden och smöret.
Ner i en springform och in ugnen på 175g grader i 30 min.
Under tiden kakan gräddas så gör chokladfluffet då de behöver kallna ordentligt innan man brer den på kakan.Grovhacka chokladen och smält den över ett vattenbad.
Häll grädden i en kastrull och värm tills den blir varm, det är viktigt att grädden inte kokar.
Häll grädden över den smälta chokladen och rör tills allt har blandat sig ordentligt.
Ställ blandningen i kylskåpet tills den kallnat.
Vispa långsamt med elvisp tills du fått önskad konsistens.
Bred sedan fluffet på kakan. (jag spritsade ut mitt!)
Servera gärna med bär.
Blanda ägg och sukrin, rör ner de torra varorna tillsammans med grädden och smöret.
Ner i en springform och in ugnen på 175g grader i 30 min.
Under tiden kakan gräddas så gör chokladfluffet då de behöver kallna ordentligt innan man brer den på kakan.Grovhacka chokladen och smält den över ett vattenbad.
Häll grädden i en kastrull och värm tills den blir varm, det är viktigt att grädden inte kokar.
Häll grädden över den smälta chokladen och rör tills allt har blandat sig ordentligt.
Ställ blandningen i kylskåpet tills den kallnat.
Vispa långsamt med elvisp tills du fått önskad konsistens.
Bred sedan fluffet på kakan. (jag spritsade ut mitt!)
Servera gärna med bär.
Mums! Måste absolut testas!
SvaraRadera