torsdag 13 juni 2013

LCHF: Rabarberdryck (igen...!)

Jag fick en kommentar idag på ett gammalt inlägg om rabarerdrycken som jag gjorde förra året - här nedan kommer det igen! (hade glömt bort det själv så tack för att du påminde mig Monika!)

"Mycket god och lättlagat. Jag hoppade över sötningsmedlet, det behövs inte. 
Citronsaft höjer absolut smaken. Som måltidsdryck kan man späda med kolsyrat vatten. 
Ska även testa att lägga ner lite bär i nästa omgång.

Tack för receptet!
Monika"

1 kg rabarber
2 liter vatten
1 kanelstång

Skär rabarbern i bitar. Koka i vatten med kanelstången tills det blir mjukt och går sönder - ca 10 min
Sila drycken
(Söta med 1 tsk flytande Stevia Hermestas)

Häll på flaska och förvara i kylskåp

Drycken är färdigblandad
SERVERA ISKALL I GLAS    ;O)

Gott att tillsätta några tsk pressad citron

1 kommentar: