Åsas bröd
"Hårt Bröd"
"Hårt Bröd"
Bra att ha lite klart att ta med ut i Älgskogen på måndag!
"HÅRT BRÖD"
150g rostade solrosfrön
75g linfrön
150g rostade solrosfrön
75g linfrön
75g sesamfrön
4 msk fiberhusk
2 tsk salt
5 dl vatten
Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda runt.
Tryck ut med blöta händer på två bakpappersklädda plåtar - tunnt!
75 min i ugnen 160 grader
Jag kör två plåtar samtidigt i varmluftsugnen.
Byt i bitar och förvara UTAN lock i rumstemperatur
Tryck ut med blöta händer på två bakpappersklädda plåtar - tunnt!
75 min i ugnen 160 grader
Jag kör två plåtar samtidigt i varmluftsugnen.
Byt i bitar och förvara UTAN lock i rumstemperatur
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar